mgr inż. Ewelina Chrząścik
08 Wrze

Makaronowa sałatka z wędzoną rybą i pomidorami

Zapraszam na posiłek po treningu, w moim wypadku trening biegowy:)

SKŁADNIKI

Makaron bezjajeczny 60g

Pstrąg wędzony 35g lub Dorsz wędzony 75g

Pomidory suszone 20g

Pomidorki koktajlowe 100g

Natka pietruszki 2g

Oliwa z oliwek 5g

WYKONANIE:

Makaron ugotować al dente. Rybę i pomidory pokroić, wymieszać wszystko z oliwą. Posypać natką pietruszki i doprawić do smaku wg uznania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA

1 Porcja 

energia 380kcal
białko 16g
węglowodany 61g
tłuszcz 11g

 

Twój komentarz




POKAŻ
Ewelina Chrząścik - ZnanyLekarz.pl
POKAŻ